CEZAEVI SOZLESMELERI GELMISTIR

CEZAEVI SOZLESMELERI ODAMIZA GELMISTIR

2018 yılı Cezaevi Sözleşmeleri Odamıza gelmiştir. Sözleşmelerinizi bugünden itibaren odamızdan aldırıp en geç 24 Mayıs Perşembe günü mesai bitimine kadar odamıza geri teslim etmeniz gerekmektedir. Sözleşmelerinizi odamızda doldurmak istiyorsanız gelirken yanınızda eczane kaşenizi, diploma numaranızı, “Vergi Dairesinden onaylı 2017 yılı satış hasılatlarını” da her sözleşme için (Açık ve Kapalı cezaevi için)ayrı ayrı toplam 2 adet yeterlidir. Sözleşmelere eklenmesi gerekmektedir.

SÖZLEŞME TARİHİ: 30/04/2018

Sözleşmelerin fiyatı (AÇIK CEZAEVI İÇİN 50 TL. KAPALI CEZAEVI İÇİN 50 TL. ) TOPLAM 100 TL. dir. AYRI AYRI YATIRMANIZA GEREK YOKTUR. TEK KALEMDE YATIRABILIRSINIZ.

ODAMIZ BANKA HESAP BİLGİLERİ:

HESAP ADI: 53. BÖLGE NİĞDE ECZACI ODASI

IBAN NO: TR72 0006 4000 0015 6001 1986 88

T. İŞ BANKASI HESABI NİĞDE MERKEZ ŞUBESİ
ŞUBE KODU: 5600 HESAP NO: 1198688

YATIRILACAK TOPLAM TUTAR: 100 TL.

AÇIKLAMAYA : ECZACI ADI SOYADI - ECZANE ADI-CEZAEVI SOZLESME BEDELLERI yazdırınız.

Cezaevi Sözleşme bedelini yatırdıktan sonra Banka dekontu ile Odamıza müracaat ediniz.

SÖZLEŞME İÇİN “Vergi Dairesinden onaylı 2017 yılı satış hasılatlarını” da her sözleşme için (Açık ve Kapalı cezaevi için)ayrı ayrı toplam 2 adet yeterlidir. Sözleşmelere eklenmesi gerekmektedir.

SÖZLEŞME TARİHİ: 30/04/2018