15 Temmuz 2016 Günü ülkemizde darbe yapmaya kalkan kanlı terör örgütünü ve onun

15 Temmuz 2016 Günü ülkemizde darbe yapmaya kalkan kanlı terör örgütünü ve onun tüm uzantılarını lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar ,yaralılara acil şifalar diliyoruz. Darbenin ilk duyulduğu andan itibaren meydanlara çıkarak Niğde Eczacı Odası Yönetim Kurulu ve eczacıları olarak sorumluluğumuzu yerine getirmenin mutluluğu ve huzuru içinde ,Cumhurbaşkanımızın,başbakanımızın ,hükümet imizin ,tüm milletvekillerimizin ,darbecilere karşı canları pahasına devletimizi savunan emniyet güçlerimizin,silahlı kuvvetlerimizin yanında olduğumuzu onlara sonuna kadar destek vereceğimizi bu mücadelenin En önemli unsuru olan halkımıza saygıyla bildiririz.

53.Bölge Niğde Eczacı Odası Yönetim Kurulu