EŞSİZ ECZANESİ (ALTUNHİSAR)     SELÇUK ECZANESİ (BOR)     UYSAL ECZANESİ (ÇAMARDI)     ACAR ECZANESI ECZANESİ (ÇİFTLİK)     AYTEKIN ECZANESİ (MERKEZ)     ALTUNSU ECZANESİ (ULUKIŞLA)

Reçete/Fatura Teslim Tarihinin Uzatılması Hakkında

Kurban Bayramı tatilinin Eylül ayının ikinci haftasına gelmesi nedeni ile reçete/fatura teslim süresinin uzatılması Birliğimiz tarafından Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü’nden talep edilmişti.

Kurum tarafından yayımlanan 02.09.2016 tarihli duyuru ile, Ağustos 2016 dönemine ait reçete/fatura teslim tarihinin 23 Eylül 2016 günü mesai bitimine kadar uzatıldığı duyurulmuştur.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 02.09.2016 tarihinde yayımlanan “Reçete/Fatura Teslim Tarihi Hakkında Duyuru” için tıklayınız.