2013 YILI SGK SÖZLEŞME YENİLEME SÜRESİ HAKKINDA

2013 SGK SÖZLEŞME YENİLEME SÜRESİ HAKKINDA

Bilindiği üzere 2013 yılı SGK sözleşme yenileme işlemlerinin 31.10.2013 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir.

Ancak bazı illerimizden eczacılarımızın kuruma ulaşım süreleri, bazı meslektaşlarımızın yurtdışında bulunmaları gibi nedenlerle herhangi bir mağduriyet yaşanmaması ve ilaç temin hizmetinin aksamaması için, sözleşme yenileme işlemleri için tanınan sürenin 08.11.2013 Cuma günü mesai bitimine kadar uzatılması konusunda Birliğimiz tarafından Kuruma yazılı olarak başvuruda bulunulmuş olup, şifahi olarak da görüşülmüştür.

Gelişmeler en kısa sürede duyurulacaktır.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.